Βρίσκεστε στην επιλογή:

samik

Σαμιακή Γη

http://samosweb.aegean.gr/samiakigi/
E-Mail: samiakigi@hotmail.com

Τηλ.: 22730-61200, Γιώργος Κατσικογιάννης

Προφίλ Επιχείρησης

Η Σαμιακή Γη ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2012, ως πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, για την υποστήριξη της τοπικής αγροτικής παραγωγής και συνεχίζει να εξελίσσεται.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία συνολικής υποστήριξης των παραγωγών του πρωτογενή τομέα, για την παραγωγή, τυποποίηση και προώθηση των προϊόντων τους, με σχεδιασμένη όλη την αλυσίδα των εμπλεκόμενων επιχειρηματιών «από το χωράφι στο ράφι». Η επιλογή των τοπικών προϊόντων γίνεται με τη στρατηγική «Πίσω στο Μέλλον » (Back to the Future).

Η ιδέα περιλαμβάνει την αναβίωση ιδιότυπων και «ξεχασμένων» προϊόντων αγροτικής παραγωγής, ικανών να παραχθούν, και να αποτελέσουν σήμερα ελκυστικά, μοναδικά για τον καταναλωτή, σύγχρονα διατροφικά προϊόντα (brand names). Επίσης, περιλαμβάνει την επισήμανση μοναδικών προϊόντων σύγχρονης παραγωγής, και τη δημιουργία μιας κοινής εταιρικής εικόνας «ομπρέλας» για τα εν λόγω αγροτικά προϊόντα της Σάμου.

Όραμα: Η «Σαμιακή Γη» επιλέγει προϊόντα άριστης ποιότητας από την τοπική παραγωγή. Οι συνεργάτες μας με σεβασμό στις παραδοσιακές πρακτικές καλλιέργειας και με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, καλλιεργούν, επεξεργάζονται και τυποποιούν τα προϊόντα μας, σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις, ώστε να φέρνουν στο τραπέζι σας ασφαλή και ποιοτικά ανώτερα προϊόντα της Ελληνικής διατροφής.

Social Media
Facebook: https://www.facebook.com/SamianGaiaTwitter: @SamiakiGi
sam_img