Ημερίδα για τη Βράβευση των καλύτερων ιδεών των Aegean Startups

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρoμίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας συνδιοργανώνουν Ημερίδα για τη Βράβευση των καλύτερων καινοτόμων ιδεών του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Νεανικής Επιχειρηματικότητας Aegean Startups, στην Αθήνα, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 στις 9:00, στη Θερμοκοιτίδα νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (ΘέΑ).

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι ομάδες που αξιολογήθηκαν στο 2ο στάδιο του διαγωνισμού για την παρουσίαση των επιχειρηματικών ιδεών τους, εκπρόσωποι των χορηγών του διαγωνισμού μας, μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και οι Αξιολογητές και Μέντορες που μας υποστήριξαν.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στρογγυλής τράπεζας ανάμεσα σε εκπροσώπους των ΜΟΚΕ Ελλάδος με θέμα «Μονάδες Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας: Η επόμενη ημέρα». Στη συζήτηση θα παρευρεθεί η κα Αμαλία Πολυδωροπούλου, Αν. Πρύτανη Έρευνας, Ανάπτυξης, Οικονομικού Προγραμματισμού και Υποδομών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Το πρόγραμμα της ημερίδας χωρίζεται σε 3 μέρη:

  1. Εναρκτήριο Μέρος – Τα Aegean Startups και οι συνεργαζόμενοι φορείς
  2. Κύριο Μέρος – Παρουσιάσεις Προτάσεων Τελικού Σταδίου και βραβεύσεις
  3. Στρογγυλή Τράπεζα – Μονάδες Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας: Η επόμενη μέρα

Μπορείτε να μας ακολουθείτε και στο https://www.facebook.com/events/716833221781792/